Despre noi

Suntem o echipa. Diferita.

O echipa care si-a transformat pasiunea in job, sau jobul intr-o pasiune. Suntem echipa care iti garanteaza reusita evenimentului tau, fie el nunta, botez, petrecere de firma, banchet sau lansare de produse.
In ceea ce facem punem multa pasiune. Cu drag, suntem aproape de tine pe toata periaoda pregatirilor, te ascultam, te sfatuim. Vrem sa te provocam. In loc de baloane, huse si flori iti oferim o idée, un concept.

Ani buni de experienta!

Iti punem la dispozitie experienta noastra de cativa ani in domeniul organizarii de evenimente, ani in care, noi, cei de la Unique Moments, ne-am specializat in arta designului floral. Suntem atenti la calitate si detalii. Combinam cele mai frumoase flori in forme si culori diferite, le alaturam materialelor de calitate, tafta, brocart, dantela, catifea, le inobilam cu sclipirile cristalelor.

Impreuna cu dorintele tale si ideile noastre inovatoare transformam evenimentul tau intr-un moment cu adevarat unic.
Si pentru ca dincolo de business este multa pasiune, credem ca si tu, te vei alatura celor care, saptamana de saptamana, eveniment dupa eveniment, de cativa ani buni, ne multumesc.

Unique Moments va poate oferi:

*consultatie pe intreaga perioada de planificare a evenimentului
*decoratiuni pentru nunti
*decoratiuni pentru botezuri
*decoratiuni florale pentru evenimente
*fantana ciocolata
*bar de fructe
*sculpturi gheata
*lansare porumbei

Impreuna cu partenerii nostri va oferim servicii foto-video, muzica-dj, invitatii.

Cu o experienta de cativa ani buni,  noi, cei de la Unique Moments,  ne-am specializat in arta designului floral. Atenti la calitate si detalii, combinam  cele mai frumoase flori  in forme si culori diferite,  le alaturam  materialelor de calitate, tafta, brocart, voal, organza  si impreuna cu dorintele tale si  ideile noastre  inovatoare vom face evenimentul tau cu adevarat unic.